6 stvari koje morate znati ako se zabavljate sa osobom koja je RAK u horoskopu

Ukoliko ste okruženi osobama koje su Rakovi u horoskopu, sigurno znate da sa njima nije lako. Daleko od toga da su oni loši ljudi, naprotiv, samo se obično na prvu loptu izdvajaju u masi, ne samo svojim izgledom, već pre svega svojim karakterom.

Neke od meni najdražih osoba su Rakovi u horoskopu, a onda sam, pre nekoliko meseci počela da se zabavljam sa muškim Rakom. Neki će reći da nije meni lako, a ja ću reći – sa njima je i više nego lako, samo ako znaš kako. Upravo ovih 6 stvari pokazuje zašto su Rakovi tako specifični, ali i zašto ih, uprkos svoj njihovoj specifičnosti, toliko volimo.

Njih vodi srce

Kažu da su Rakovi najemotivniji znak, a ja kažem samo da su neverovatno intuitivni i da u svemu što rade prate svoje srce. Emotivni jesu, ranjivi jesu, ali to ne znači da ih emotivnost vodi pogrešnim putem, baš naprotiv. Upravo zbog svoje intuicije, Rakovi su u većini slučajeva u pravu, pa neretko umeju da kažu “jesam li ti rekao/la”.

Rak vas nikada neće ostaviti na cedilu

Jednu stvar o Rakovima treba da znate – oni vas nikada neće ostaviti na cedilu! Kada vole, u stanju su da zbog nekog, ako treba, idu i u vatru i u vodu, velika su podrška svojim partnerima i to ih čini jednim od najlojalnijih horoskopskih znakova. Ali, nemojte to zloupotrebiti, jer je njihov ponos nešto što ne mogu tako lako da pogaze.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @mmphoto__

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Umeju da skrivaju osećanja

Rakovi su veoma emotivni i mogu mnogo voleti, ali i skrivati svoja osećanja ako ih povredite. Ukoliko im se dopadate, teško da ćete to primetiti, ali zato kada vam se jednom “otkriju”, znaćete da je to iskreno. Zato ih nemojte povrediti, jer su tada u stanju da u sebi “gore”, ali da se pred vama ponašaju kao da ste najnebitnija osoba na svetu.

Imaju neverovatnu maštu

Rakovi su izuzetno maštoviti u svim aspektima života i to i te kako umeju da iskoriste. Zato se neretko bave pisanjem, umeju da crtaju, veoma su kreativni i to iz svog, izmaštanog sveta, prenose i u stvaran život.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @doyoutravel

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Traže svoj prostor

Kada vole i kada su u vezi, Rakovi su potpuno posvećeni svom partneru, ali im je, s vremena na vreme, potreban prostor da se “isključe”. To ne znači da vas manje vole, već da im je potrebno da se osame i tih sat, dva posvete sebi. Pružite im to, jer će i vama i njima veoma značiti!

Vole da pričaju

Ako imate problem i ne znate kako da ga rešite, Rakovi su u stanju da celu noć provedu budni, pričajući sa vama, samo da biste došli do rešenja problema. Uvek znaju da daju pravi savet i da vas uteše, zbog čega su omiljeni, ne samo među prijateljima, već i kao partneri.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @mikutas

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Nadamo se da smo vam pomogli da makar malo razumete Rakove. Do neke nove priče o horoskopu, ljubi vas vaša

Miss J.

Izvor fotografija: instagram.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: