5 razloga zašto je Tom Hardy frajer milenijuma

Sigurna sam da je mnogo devojaka koje, kao i ja, u trenucima odmora vole da pročitaju tekst ovog tipa. Ne kažem da ja znam samo da pišem “limunadice”, već da, pored svih stručnih blogova koje moji dragi momci pišu, treba da vam damo i nešto što ćete čitati u trenucima razonode.

Kada sam razmišljala o novoj temi za tekst, prva pomisao mi je bio Tom Hardy. Ne znam zašto, ali postoji nešto neodoljivo u tom čoveku, ma koliko on ne predstavljao tip klasičnog holivudskog lepotana. Baš zato sam, kao neko ko Tom Hardy-a smatra pravim bajom (moram tako da se izrazim), drage moje dame, odlučila da vam ulepšam veče i napišem 7 razloga zašto ga ja toliko volim. A vi slobodno dodajte još neki ako sam kojim slučajem izostavila!

Fenomenalan je glumac

Ako ste ikada odgledale barem jedan film u kojem glumi Tom Hardy, sigurno ste se uverile da je ovaj momak sjajan glumac, i da tu činjenicu niko ne može da ospori! Dovoljno je pomenuti filmove poput “The Dark Knight Rises”, “Child 44”, “Mad Max”, ali i “Revenant”, u kojem mu je maestralno odigrana uloga donela nominaciju za nagradu Oskar u kategoriji Sporedna muška uloga, pa da shvatite zašto je ovaj razlog prvi na mojoj današnjoj listi! Svakako ne mogu da izostavim i njegovu ulogu u filmu “This Means War”, zbog koje mi i sada klecnu kolena…

P. S. Šta ću, morala sam da dodam! 🙂

Ima osmeh koji obara s nogu

Iako uglavnom igra teške uloge, koje ističu njegovu “mračnu” stranu, Tom Hardy ima predivan osmeh! Da, njegovi zubi nisu savršeni, ali to ne umanjuje lepotu ovog čoveka kad god se nasmeje. Uostalom, pogledajte pa se uverite same!

Ne odriče se Bad Boy imidža

Tom Hardy je bio i ostaće bad boy, u to sumnje nema, ali se on ne trudi mnogo da ovaj imidž promeni. Tome svakako doprinosi njegov stav, telo prepuno tetovaža, ali i pomalo promukao glas koji, u kombinaciji sa svetlim očima i lepim licem koje se retko smeje pružaju pravi spoj za obožavanje.

Obožava životinje

Kažu da ko ne voli životinje ne može voleti ni ljude, a Tom Hardy životinje obožava! To je još jedan razlog zašto mi obožavamo njega i zašto se istopimo svaki put kada na Instagramu objavi jednu ovakvu fotografiju.

Savršen je džentlmen na crvenom tepihu

Iako privatno neguje izgled bad boy-a, Tom Hardy je na crvenom tepihu pravi džentlmen. Uvek je obučen po poslednjoj modi, ali svemu što nosi daje i lični pečat, pa zahvaljujući tome izgleda još seksepilnije. Što se nas tiče, neka samo tako nastavi, ne smeta nam. 🙂

Izvor fotografija: instagram.com, buro247.ua

Miss J.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: