My Fashion Inspiration: Kendall Jenner

Moram da priznam da nisam neki ljubitelj porodice Kardašijan. Da, postigli su veliki uspeh, ni iz čega uspeli da naprave nešto (to i dalje rade), ali ih i dalje ne doživljavam kao nekoga na koga se treba ugledati i koga treba u stopu pratiti. Međutim, jedna članica iz klana Jenner redovno svojim odevnim kombinacijama uspeva da mi privuče pažnju – a to je upravo Kendall Jenner. Danas vam zato skrećem pažnju na neka od njenih fenomenalnih modnih izdanja.

Na početku moram da se osvrnem na njeno izdanje sa crvenog tepiha na oskarovskoj “Vanity Fair” žurci. Jednom rečju – savršenstvo! Crna mini haljina, sa karnerima na rukavima i efektnim dekolteom. Dodajte tome vrtoglavo visoke potpetice, efektne minđuše u koje sam zaljubljena i perfektnu šminku i frizuru, i biće vam jasno zašto je Kendall zasenila sve te večeri.

Nakon crvenog tepiha, na red je došla – modna fotografija. Dobro je poznato da Kendall nema problem da se slika bez garderobe, ali njene fotografije nikad ne izgledaju prenapadno i vulgarno. Upravo je to slučaj i sa ovom fotografijom koju je uslikala Sasha Samsonova.

View this post on Instagram

@sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

S obzirom na to da obožavam krzno, nije ni čudo što sam oduševljena ovom fenomenalnom bundom brenda Dsquared2. Ipak, ove fotografije ne bi bile ovako dobre da Kendall ne izgleda spektakularno na njima.

View this post on Instagram

this coat! backstage @dsquared2

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Naslovnica američkog izdanja magazina “Harper’s Bazaar” i Kendall kao “Raining Girl”… Fenomenalno! Ako me baš pitate koja je fotografija moj favorit, odgovor glasi – treća!

Poslednja, ali ne najmanje važna u ovom nizu, upravo je fotografija nastala za potrebe brenda Estee Lauder. Kendall u lepršavoj crvenoj haljini izgleda predivno, pa ne čudi što već nekoliko godina slovi za jednog od najlepših supermodela današnjice.

A koje je vaše omiljeno modno izdanje Kendall Jenner?

Izvor fotografija: instagram.com

Miss J.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: